De Behandeling

De Trimbehandeling:

Tegenwoordig is het zo dat Trimsalon Toedels zich heeft gericht op het trimmen van Labradoodles en kleine rassen (boomers).

De trimbeurt bestaat uit: wassen, blazen, scheren/knippen, nagels knippen indien nodig, oren nakijken en zonodig reinigen.  In de trimsalon wordt er gebruik gemaakt van de badpomp. De badpomp zorgt ervoor dat de vachtreiniging intensiever is en geeft de huid tevens een huidmassage voor een betere doorbloeding.

Het advies voor de trimbehandeling van de labradoodles is elke 8 á 10 weken. Zit er een langere tijd tussen dan is de kans op klitvorming groter. Plan daarom steeds de afspraak door, zodat de kans dat de datums vol zitten kleiner is en voorkomt teleurstellingen.


 Tips voordat u uw hond komt brengen:

– Zorg ervoor dat de hond goed onderhouden is, een hond met klitten kost veel meer tijd en voor de hond is het geen pretje. Voor een hond met klitten wordt een meerprijs berekend!

– Laat uw hond goed uit voor u hem naar de trimsalon brengt. De behandeling zal enige tijd in beslag nemen en het is vervelend als de hond zijn behoefte zolang op moet houden.

Houdt uw hond altijd aangelijnd.

– Breng uw hond nooit met een volle maag.

– Indien uw hond een medische afwijking heeft en/of een besmettelijke
aandoening (kennelhoest), ringworm e.d en/of loops is, zou ik dat graag van
tevoren willen weten.

Geef een antwoord