Puppy behandeling

Hoera een pup!                       4fcb5d3b907fb92d896bf8475e6d77f2

Eindelijk is de pup er en met nog vrij kort haar denkt u misschien niet aan borstelen/kammen.
Maar vanaf dag 1 dat de pup bij u is, is het belangrijk dat u aandacht besteed aan het borstelen of dan wel aanraken van de pup.
Veel mensen gaan pas beginnen met kammen als het haar al langer is of begint te klitten. Door elke dag even de voetjes aan te raken, tandjes na te kijken en in de oortjes te kijken gaat de pup wennen aan de handelingen die u doet en bouwt u ook een band op met uw pup.
Ook al is het haar nog kort en nog totaal geen klit, oefen dan wel regelmatig met borstel of kam zodat het een gewoonte wordt en de pup er aan gewent raakt.

Bij Trimsalon Toedels kunt u vrijblijvend een afspraak maken om u pup eens te laten wennen aan de trimsalon. Dit is tot de leeftijd van 12 weken gratis en krijgt u gelijk borsteladvies en kan ik u advies geven welke materialen er geschikt zijn voor de vacht van uw hond.
Daarnaast word uw pup op tafel gezet, voetjes worden aangeraakt en komt in contact met de geluiden die in de trimsalon aan de orde zijn.
Uiteraard gaat dit gepaard met lekkere koekjes en complimentjes voor de pup!

Tot de leeftijd van 16 weken kunt u ook een puppy- behandeling afspreken.
Dit houdt in dat de hond gewassen wordt, nagels geknipt, oortjes nagekeken en hoofdje, voetjes en achterste worden netjes bijgewerkt.
De kosten voor deze behandeling zijn € 25,00

* aangezien de wachttijden variëren, raad ik u aan om tijdig te bespreken!

Trimsalontoedels@ziggo.nl
06-45 25 95 79
6abe81c0a12f181cfacede8f4a9d14dc-2

Geef een antwoord